POLÍTIQUES DE PRIVACITAT BABELMIXAPPS

 CONDICIONS GENERALS D'ÚS

 

     Aquest document té com a finalitat establir les Condicions Generals d'Ús de les aplicacions mòbils el titular de les quals és BabelMixApps. BabelMixApps es reserva el dret a modificar les presents Condicions d'Ús a fi d'adequar-les a la legislació vigent aplicable a cada moment.

         Aquestes Condicions d'Ús no exclouen la possibilitat que determinats Serveis de les aplicacions, per les seves característiques particulars, siguin sotmesos, a més de les Condicions Generals d'Ús, a les pròpies condicions particulars d'ús (d'ara endavant les Condicions Particulars).

         BabelMixApps podrà en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, fer canvis i actualitzacions de les presents Condicions d'Ús i de la Política de Privadesa. Aquests canvis seran publicats a la Web ia la/les Aplicació/s i seran efectius des del moment de la seva publicació. Com a conseqüència de l'anterior, l'Usuari haurà de revisar periòdicament si hi ha canvis en aquestes Condicions i, tant si hi ha consentiment exprés com si no, si l'Usuari continua usant el Servei després de la publicació, això implica l'acceptació i l'assumpció dels mateixos. En cas que no estigui d'acord amb les actualitzacions de les Condicions d'ús o de la Política de Privadesa, podrà renunciar deixant d'usar el Servei.


         L'accés i la descàrrega de l'aplicació és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés contractat pels usuaris. Determinats serveis són exclusius per als nostres clients i el seu accés està restringit. La descàrrega i ús de l'aplicació atribueix la seva condició d'usuari (d'ara endavant, l'usuari) i implica la lectura, l'enteniment i l'acceptació de tots els termes i condicions recollides per aquesta.

 

ÚS DE LES APLICACIONS MÒBILS I ELS SEUS SERVEIS

 

         L'Usuari reconeix i accepta que l'ús dels continguts i/o serveis oferts per aquesta aplicació mòbil serà sota el seu risc exclusiu i/o responsabilitat. L'Usuari es compromet a utilitzar aquesta aplicació mòbil i tot el seu contingut i serveis de conformitat amb la llei, la moral, l'ordre públic i aquestes Condicions d'Ús, i les Condicions Particulars que, si s'escau, li siguin aplicables. Així mateix, es compromet fer un ús adequat dels serveis i/o continguts de l'aplicació mòbil ia no fer-los servir per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i/o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial , o qualssevol altres normes de l'ordenament jurídic aplicable. En particular, l'Usuari es compromet a no transmetre, introduir, difondre i posar a disposició de tercers qualsevol tipus de material i informació (dades continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc.) que siguin contraris a la llei, la moral, l'ordre públic i les presents Condicions d'Ús i, si escau, a les Condicions Particulars que li siguin aplicables. A títol enunciatiu, i en cap cas limitatiu o excloent, l'Usuari es compromet a:


  1. No introduir o difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, dapologia del terrorisme o que atemptin contra els drets humans.
  2. No introduir o difondre a la xarxa programes de dades (virus i programari nociu) susceptibles de provocar danys als sistemes informàtics del proveïdor d'accés, els seus proveïdors o tercers usuaris de la xarxa Internet.
  3. No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus dinformació, element o contingut que atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconeguts constitucionalment i en els tractats internacionals.
  4. No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus dinformació, element o contingut que constitueixi publicitat il·lícita o deslleial.
  5. No transmetre publicitat no sol·licitada o autoritzada, material publicitari, "correu escombraries", "cartes en cadena", "estructures piramidals", o qualsevol altra forma de sol·licitació, excepte en aquelles àrees (com espais comercials) que hagin estat exclusivament concebudes per a això.
  6. No introduir o difondre qualsevol informació i continguts falsos, ambigus o inexactes de manera que indueixi a error els receptors de la informació.
  7. No suplantar altres usuaris utilitzant les claus de registre als diferents serveis i/o continguts dels Portals.
  8. No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus dinformació, element o contingut que suposi una violació dels drets de propietat intel·lectual i industrial, patents, marques o copyright que corresponguin als titulars dels Portals oa tercers.
  9. No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus dinformació, element o contingut que suposi una violació del secret de les comunicacions i la legislació de dades de caràcter personal.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

         BabelMixApps es reserva tots els drets sobre les marques, noms comercials o altres signes distintius, les patents i la propietat intel·lectual, pel que fa al contingut i disseny de l'aplicació. Tots els continguts d'aquesta, incloent-hi sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre a aquests continguts, així com les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu són propietat de BabelMixApps, quedant reservats tots els drets sobre aquests. Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de BabelMixApps, sense que es pugui entendre que la descàrrega, accés i ús de l'aplicació li atribueixi cap dret sobre les marques, noms comercials i/o signes distintius.

 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES. RESPONSABILITAT


BabelMixApps no garanteix en tot moment la disponibilitat d'accés i continuïtat del funcionament de la present aplicació mòbil i dels seus serveis, per la qual cosa BabelMixApps no serà responsable, amb els límits establerts a l'Ordenament Jurídic vigent, dels danys i perjudicis causats a l'Usuari com a conseqüència de la indisponibilitat, fallades daccés i manca de continuïtat de la present aplicació mòbil i els seus Serveis. BabelMixApps respondrà única i exclusivament dels Serveis que presti per si mateixa i dels continguts directament originats per l'empresa i identificats amb el seu copyright. Aquesta responsabilitat queda exclosa en els casos en què concorrin causes de força major o en els supòsits en què la configuració dels dispositius de l'Usuari no sigui l'adequada per permetre l'ús correcte dels serveis d'Internet prestats per BabelMixApps. La descàrrega, accés i ús de l'aplicació als dispositius mòbils o similars, no implica l'obligació per part de BabelMixApps de controlar l'absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic nociu. Correspon a l'Usuari, en tot cas, la disponibilitat d'eines adequades per a la detecció i la desinfecció de programes informàtics perjudicials.

 

CONDUCTA DELS USUARIS

         BabelMixApps no garanteix que els Usuaris de la present aplicació mòbil utilitzin els continguts i/o serveis del mateix de conformitat amb la llei, la moral, l'ordre públic, ni les presents Condicions Generals i, si escau, les condicions Particulars que resultin de aplicació. Així mateix, no garanteix la veracitat i exactitud, exhaustivitat i/o autenticitat de les dades proporcionades pels usuaris. BabelMixApps no serà responsable, indirecta ni subsidiàriament, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa derivats de la utilització dels Serveis i Continguts de l'aplicació per part dels Usuaris o que puguin derivar-se de la manca de veracitat, exactitud i/o autenticitat de les dades o les informacions proporcionades pels Usuaris, o de la suplantació de la identitat d'un tercer efectuada per un Usuari en qualsevol classe d'actuació a través d'aquesta aplicació mòbil. Per tant, l'ús d'aquesta aplicació no implica l'obligació per part de BabelMixApps de comprovar la veracitat, l'exactitud, l'adequació, la idoneïtat, l'exhaustivitat i l'actualitat de la informació subministrada a través d'aquesta. BabelMixApps no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada a través de l'aplicació ni dels danys i perjudicis produïts a l'Usuari o tercers amb motiu d'actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda a l'aplicació.

 

POLÍTIQUES DE PRIVACITAT BABELMIXAPPS.

Ens adonem que la privadesa de la seva informació personal és important. Aquesta política descriu quina informació es pot recopilar quan utilitzeu la nostra aplicació mòbil, com s'utilitza aquesta informació i com es manté aquesta informació. Mai no venem, distribuïm o revelem informació d'identificació personal a tercers que no siguin aplicables de la llei. La informació general que recopilem és en la majoria dels casos anonimitzada i utilitzada purament amb propòsits estadístics o analítics. Aquesta informació no es pot vincular a vostè com un individu tret que s'indiqui el contrari. Quan utilitzeu la nostra aplicació, esteu donant el vostre consentiment a les pràctiques descrites en aquesta política. També utilitzem anuncis de tercers per donar suport a la nostra aplicació. Aquests anunciants poden utilitzar galetes quan els anuncis es mostren a la nostra aplicació. L'ús de cookies significa que alguna informació sobre vostè es torna a l'anunciant, que podria incloure la vostra adreça IP, el vostre ISP i el navegador que utilitza per accedir al nostre lloc web. Aquesta informació sutilitza generalment per geo target o daltra manera adaptar els anuncis més a vostè. Google Adsense / Admob Google, com a proveïdor d'anuncis de tercers, utilitza galetes per publicar anuncis en aquest lloc. Google utilitza la galeta de DoubleClick als anuncis que es publiquen als llocs web dels vostres socis, com ara llocs web que mostren anuncis d'Adsense o que participen en xarxes publicitàries certificades per Google. Quan els usuaris visiten el lloc web d'un soci i visualitzen o fan clic en un anunci, es pot deixar una galeta al navegador de l'usuari final. Les dades recopilades d'aquestes galetes s'utilitzaran per ajudar els editors d'Adsense a servir i administrar millor els anuncis als vostres llocs ia la web. Els usuaris poden optar per no utilitzar la galeta de DART visitant la política de privadesa de la xarxa de contingut i anuncis de Google. Google Admob és una de les xarxes publicitàries que BabelMixApps utilitza a les seves aplicacions per a dispositius mòbils. Google Admob utilitza la mateixa política esmentada de Google Adsense. Fitxers de registre Igual que la majoria dels llocs web, recopilem i utilitzem dades emmagatzemades en fitxers de registre. Això inclou adreces de protocol d'Internet (IP), tipus de navegador, proveïdor de serveis d'Internet (ISP), pàgines de referència/sortida, tipus de plataforma, segell de data/hora i nombre de clics per analitzar tendències, administrar el lloc i reunir informació demogràfica àmplia per a ús agregat. Adreces IP, etc. no estan vinculats a informació didentificació personal. Google analític Les nostres Apps utilitzen Google Analytics. Google Analytics és una eina danàlisi web que ajuda els propietaris de llocs web a comprendre com els visitants interactuen amb el seu lloc web. Els clients de Google Analytics poden veure una gran varietat d'informes sobre com interactuen els visitants amb el vostre lloc web perquè puguin millorar-lo. Google Analytics recopila informació de manera anònima. Reporta les tendències del lloc web sense identificar els visitants individuals. Política de privadesa de Google Analytics Declaració de drets d'autor BabelMixApps copyright © 2023-2024. Tots els drets reservats. Els drets dautor del contingut i el disseny són estrictament de BabelMixApps i estan protegits per U.K. i E.U. Lleis de drets dautor. Els materials continguts dins no poden ser modificats o redistribuïts, íntegrament o en part, sense el permís escrit de BabelMixApps.

         BabelMixApps desitja posar en coneixement dels usuaris i clients de la/les aplicació/s, la política duta a terme respecte al tractament de totes les dades de caràcter personal que per la utilització de les funcions de la/les aplicació/s es facilitin a l'empresa. Totes les dades que se sol·liciten als usuaris i clients a través de l'aplicació per a dispositius mòbils seran necessàries per prestar el servei objecte del servei en virtut del qual s'ha procedit a la descàrrega i instal·lació de la/les aplicació/s als corresponents dispositius.

 

CONSENTIMENT

 

         La utilització de l'aplicació donarà lloc al tractament de dades de caràcter personal que BabelMixApps, si escau, durà a terme d'acord amb les normes i els procediments interns establerts a aquest efecte, que són coneguts pels clients i usuaris i autoritzats per aquests.


BabelMixApps, a l'empara del previst a l'article 12 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podrà subcontractar amb altres empreses o professionals l'execució material de totes o alguna de les prestacions de serveis sense que en cap cas aquesta comunicació constitueixi una cessió de dades, garantint als clients i usuaris de l'aplicació que les dades facilitades no s'aplicaran ni utilitzaran amb una finalitat diferent de l'establert.

 

GARANTIA I PROTECCIÓ DE DADES

         En el tractament de les dades de caràcter personal, BabelMixApps es compromet a garantir i protegir les llibertats públiques i els drets fonamentals de les persones físiques dels fitxers i, especialment, el seu honor i la seva intimitat familiar i personal, obligant-se en aquest sentit, a efectuar el corresponent tractament de dades d'acord amb la normativa vigent a cada moment ia guardar el més absolut secret en relació amb la informació lliurada pels clients i usuaris. Les dades de caràcter personal objecte de tractament no s'utilitzaran per a altres finalitats que no es trobin aquí recollides o, si escau, per un altre document o contracte que vinculés ambdues parts amb condicions particulars.

 

QUALITAT DE LES DADES


         Els usuaris i clients hauran de vetllar pel compliment de totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries amb la finalitat de garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat. Les dades que es comuniquin a través de l'aplicació hauran de ser exactes i posades al dia sent de responsabilitat exclusiva dels clients i usuaris l'actualització d'aquestes dades.

 

EXERCICI DELS DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ


         BabelMixApps informa que els usuaris podran exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició comunicant-ho a qualsevol dels nostres mitjans de contacte.

 

MESURES DE SEGURETAT


         BabelMixApps informa els usuaris i clients que ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats. Igualment, BabelMixApps garanteix a l'usuari el compliment del deure de secret professional respecte de les dades personals dels usuaris i del deure de desar-los.


GOOGLE ADSENSE, ADMOB I ANALYTICS

 

         BabelMixApps utilitza anuncis de tercers per donar suport a la nostra aplicació. Aquests anunciants poden utilitzar galetes quan els anuncis es mostren a l'aplicació. L'ús de cookies significa que alguna informació sobre vostè es torna a l'anunciant, que podria incloure la vostra adreça IP, el vostre ISP i el navegador que utilitza per accedir al nostre lloc web. Aquesta informació sutilitza generalment per geo target o daltra manera adaptar els anuncis més a vostè. Google, com a proveïdor d'anuncis de tercers, utilitza galetes per publicar anuncis a l'aplicació. Google utilitza la galeta de DoubleClick als anuncis que es publiquen als llocs web dels vostres socis, com ara llocs web que mostren anuncis d'Adsense o que participen en xarxes publicitàries certificades per Google. Quan els usuaris visiten el lloc web d'un soci i visualitzen o fan clic en un anunci, es pot deixar una galeta al dispositiu de l'usuari final. Les dades recopilades d'aquestes galetes s'utilitzaran per ajudar els editors d'Adsense a servir i administrar millor els anuncis als vostres llocs ia la web. Els usuaris poden optar per no utilitzar la galeta de DART visitant la política de privadesa de la xarxa de contingut i anuncis de Google. Google Admob és una de les xarxes publicitàries que BabelMixApps utilitza a les seves aplicacions per a dispositius mòbils i es regeix per la mateixa política esmentada de Google Adsense. Google Analytics és una eina danàlisi web que ajuda els propietaris de llocs web a comprendre com els visitants interactuen amb el seu lloc web. Els clients de Google Analytics poden veure una gran varietat d'informes sobre com interactuen els visitants amb el vostre lloc web perquè puguin millorar-lo. Google Analytics recull informació anònima per exportar les tendències del lloc web sense identificar els visitants individuals.

 

MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

         BabelMixApps es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d'acord amb el seu propi criteri, o motivat per un canvi legislatiu o jurisprudencial.

 

DIVERSOS

MODIFICACIONS


         BabelMixApps es reserva el dret a efectuar les modificacions que estimi oportunes, podent modificar, suprimir i incloure nous continguts i/o serveis, així com la forma en què aquests apareguin presentats i localitzats.


MENORS D'EDAT

 

         Amb caràcter general, per fer ús dels serveis de la present aplicació mòbil els menors d'edat han d'haver obtingut prèviament l'autorització dels pares, tutors o representants legals, els quals seran responsables de tots els actes realitzats a través de la present aplicació mòbil per els menors a càrrec seu. En aquells serveis en què s'assenyali expressament, l'accés quedarà restringit única i exclusivament a majors de 18 anys.


DURADA I TERMINACIÓ

        La prestació dels serveis i/o continguts de la present aplicació mòbil té una durada indefinida. Sense perjudici d'això, BabelMixApps està facultada per donar per acabada, suspendre o interrompre unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, la prestació del servei i de la present aplicació mòbil i/o de qualsevol dels serveis, sense perjudici de la qual cosa s'hagués disposat sobre això en les corresponents condicions particulars.


DECLARACIÓ DE DRETS D'AUTOR

 

         BabelMixApps copyright ©2023. Tots els drets reservats. Els drets dautor del contingut i el disseny són estrictament de BabelMixApps. Els materials continguts dins no poden ser modificats o redistribuïts, íntegrament o en part, sense el permís escrit de BabelMixApps.

Comentarios

Entradas populares de este blog

POLÍTICAS DE PRIVACIDADE EM PORTUGUÊS

POLITIQUE DE CONFIDENTIALITÉ EN FRANÇAIS

DATENSCHUTZERKLÄRUNG AUF DEUTSCH